Nova vest
Fudbal

Subota, 17.08.2019.

19:40

Prvenac Tomanea za pobedu i miran put Zvezde u Bern

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Spartak iz Subotice 3:2, u petom kolu Linglong Superlige Srbije.

Izvor: PT

Autor: PT

Prvenac Tomanea za pobedu i miran put Zvezde u Bern
Starsportphoto

Izabranici Vladana Milojevića ostvarili su i četvrtu pobedu u isto toliko utakmica u domaćem takmičenju. Trijumf šampionu Srbije doneo je Tomane, koji je u 85. minutu postavio konačnih 3:2.

Zvezda, koja je nastupala u izmenjenom sastavu, odigrala je dobru utakmicu, s nešto više oscilacija, a treba pohvaliti i sjajnu igru domaćina, koji je ozbiljno namučio crveno-bele.

Aktuelni šampion Srbije u dobrom raspoloženju putuje u Bern na prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona. Utakmica se igra u sredu od 21.00.

Klub iz Ljutice Bogdana imao je šansu posle dvadesetak sekundi. Jevtović je izašao sâm ispred Ostojića, a golman Spartaka odlično je reagovao i sprečio vođstvo gostiju.

Zvezda je nastavila da pritiska, međutim igrao se šesti minut kada je Tufegdžić savladao Borjana. Odbrana crveno-belih slabo je reagovala, napadač Spartaka je to iskoristio i savladao čuvara mreže.

Ekipa Vladana Milojevića krenula je da napada i u 37. minutu uspela je da izjednači. Vulić je uputio odličan udarac, a Ostojić ovoga puta nije imao šanse.

Sa rezltatom 1:1 otišlo se na petnaestominutnu pauzu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Odmah na startu drugog perioda igre crveno-beli dolaze do pogotka. Tomane je sjajno asistirao Simiću, koji je uz malo sreće savladao golmana Spartaka.

Domaći sastav nije pao duhom, nastavili su sa dobrom igrom i to im se isplatilo pri kraju meča. Dunđerski je uputio dobar udarac, Borjan je loše reagovao i Subotičani u 79. minutu dolaze do izjednačenja.

Ovo je trglo šampiona Srbije, koji je posle dva minuta imao odličnu šansu. Tomane je šutirao, a lopta je završila malo pored desne stative. Ono što Portugala nije uspeo u 81, jeste u 85.

Gajić je odlično centrirao, Tomane je napravio trzaj glavom i savladao Ostojića. Spartak je pokušao da dođe do novog izjednačenja, ali ovoga puta nije uspeo. Zvezda u narednom kolu čeka Čukarički, dok Spartak gostuje Radničkom u Nišu.

Meč ste mogli da pratite putem našeg LIVE BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

314 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d