Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.08.2019.

18:42

Napredak odoleo, Partizan odigrao nerešeno u Kruševcu pred gostovanje Malatiji

Fudbaleri Napretka i Partizana odigrali su nerešeno, 2:2 (2:1) u susretu četvrtog kola Linglong Superlige Srbije.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Napredak odoleo, Partizan odigrao nerešeno u Kruševcu pred gostovanje Malatiji
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Partizan je odigrao slabije prvi deo, Kruševljani su to umeli da kazne i tako stignu do prvog boda u ovoj sezoni pošto su poraženi u prva tri kola.

Savo Milošević neće biti zadovoljan bodom, naročito jer je njegov tim imao dosta slabosti u odbrani, ali treba imati u vidu i da su crno-beli uveliko mislima bili u revanš meču sa Malatijom. Bili su favoriti u ovom duelu, ali to nisu opravdali rezultatom.

Napadač Kruševljana Igor Ivanović je odigrao sjajno poluvreme, prosto je bio nerešiva enigma za odbranu crno-belih tokom prvih 45 minuta kada je dva puta zatresao mrežu Vladimira Stojkovića, a mogao je barem još jednom.

Napredak je poveo u 12. minutu. Eskić i Pavićević su iskombinovali, lopta je došla do Ivanovića koji je preciznim udarcem sa desetak metara savladao Stojkovića.

Svega dva minuta kasnije, izjednačenje. Bio je to dobar napad Partizana, na pravom mestu bio je Rajko Brežančić, posle duplog pasa sa Ognjenom Ožegovićem, šutirao je precizno za 1:1.

Partizan je imao dosta problema pozadi, Napredak je prilično lako dolazio do prilika, a jednu takvu u 29. minutu pretvorili su u drugi gol.

Mitar Ćuković je prošao po levoj strani, niko ga nije blokirao, centrirao je u peterac gde se na pravom mestu našao Igor Ivanović, nije mu bilo teško da i pored Brežančića zahvati loptu za 2:1.

Bilo je prilika na obe strane do kraja prvog dela, pre svega za Ivanovića koji je mogao postići i het-trik, ali i Zec je mogao da savlada Stojkovića..

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U nastavku, Savo Milošević je pokušao odmah da izmenama Ivanovića i Stevanovića i ubacivanjem Sume i Asana stigne što pre do gola.

Igrali su crno-beli angažovanije, pritiskali su Kruševljane i u 65. minutu stigli do izjednačenja.

Zoran Tošić je odlično uposlio Sumu koji je kroz šumu nogu našao put lopti do mreže za izjednačenje - 2:2.

U finišu, Partizan je pokušao da slomi umorne Kruševljane, ređali su se korneri i poluprilike, domaći tim se grčevito branio i odbranio.

Partizan putuje u Tursku, ima prednost iz prvog meča ali igra u odbrani je nešto što brine i na šta će Milošević svakako obratiti pažnju u narednim danima.

Sve detalje sa meča u Kruševcu mogli ste da pratite uz naš LIVE BLOG.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

531 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve