Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.07.2019.

12:45

Inter odustao od Lukakua, sledeća meta Kavani

Italijanski Inter odustao je od napadača Mančester junajteda Romelua Lukakua i okrenuo se dovođenju Edinsona Kavanija iz Pari Sen Žermena.

Izvor: MT

Autor: MT

Inter odustao od Lukakua, sledeća meta Kavani
(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Kako navode Tutosport i Korijere delo Sport, Inter nema nameru da plati 80 miliona evra za Lukakua, koliko traži Junajted ii zato je alternativa Kavani.

Urugvajac ima još godinu dana ugovor sa Parižanima, ali i platu od 12 miliona po sezoni, i ako želi u Milano moraće da prihvati niže finansijske uslove.

Kavani poznaje stil fudbala u Italiji, tresao je mreže šest godina u dresovima Palerma i Napolija (144), pre nego što je 2013. za 64 miliona prešao iz Napulja u Pariz.

Još uspešniji je bio u PSŽ-u, gde je sa 193 pogotka najbolji strelac u istoriji kluba, ali se više puta dovodio u vezu sa odlaskom, pre svega zbog nesuglasicama sa prvom zvezdom tima Nejmarom.

Trener Intera Antonio Konte u velikoj je potrazi za napadačem, posebno jer ne računa na Maura Ikardija, pa na San Siru veruju da je Kavani pravo rešenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve