Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.07.2019.

23:55

Milojević: Bio je to mučan start, Slavickasu želim brz oporavak

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević poželeo je igraču Suduve Vaidasu Slavickasu brz oporavak i dodao da je i Marko Gobeljić u "psihički rastrojen".

Izvor: SN

Autor: SN

Milojević: Bio je to mučan start, Slavickasu želim brz oporavak
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Želim da se izvinim u ime kluba, stručnog štaba i igrača. Bio je stvarno nesrećan start, znate i sami šta se dogodilo. Ne znam koje reči mogu da upotrebim osim da poželim igraču brz oporavak i da što pre bude na terenu", rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Zvezde plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su večeras u revanšu u Beogradu pobedili Suduvu sa 2:1. Utakmicu je između ostalog obeležio i grub start Marka Gobeljića nad protivničkim fudbalerom kojem je slomljena noga.

"Bilo je veoma mučno. Gobeljić sigurno nije to želeo. I on je u psihičkom rastrojstvu. Izvinili smo se zajedno igračima Suduve u svlačionici", rekao je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve