Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.06.2019.

16:25

Kako je Himenes dekoncentrisao Falkaa

Poznato je da sportisti pokušavaju na razne načine da ometu protivnika ili da ga isprovociraju ne bi li ovaj napravio grešku.

Izvor:

Autor:

Kako je Himenes dekoncentrisao Falkaa
Photo by Lucas Uebel/Getty Images

Jedna baš ovakva zanimljiva situacija nam stiže iz južnoameričkog fudbala.

Kolumbijski napadač Radamel Falkao pričao je o mečevima koje je u reprezentativnom dresu igrao protiv Urugvaja i duelima sa štoperom Joze Marija Himenesom.

Reč je o situaciji koja se dogodila pre par godina na meču između reprezentacija Kolumbije i Urugvaja.

"Himenes me je toliko izluđivao da nisam mogao uopšte da se skoncentrišem na igru. Tokom celog meča me je nešto zapitkivao, prvo me je pitao koji auto vozim? Dok sam mu objašnjavao on već je otišao u kazneni prostor da čeka centaršut na korneru. Ovo je bio tek početak njegove „igre rečima“. Potom je pitao zbog čega zastave Ekvadora, Kolumbije i Venecuele imaju iste boje. Zatim je počeo da mi priča kako je to njegov prvi meč u nacionalnom dresu i kako će istetovirati taj datum. Za kraj me je pitao da li se septembar piše sa „p“ ili bez zbog čega sam propustio šansu da krenem na jedan centaršut" rekao je Falkao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve