Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.04.2019.

21:45

Velika pobeda Ueske, san o opstanku i dalje živ

Fudbaleri Ueske savladali su Eibar na svom terenu sa 2:0 u 34. kolu španske LaLige i tako ostali u trci za opstanak u elitnom španskom takmičenju.

Izvor: SN

Autor: SN

Velika pobeda Ueske, san o opstanku i dalje živ
EPA-EFE/JAVIER BLASCO

Ueski je za novu pobedu bilo potrebno samo tri minuta, pošto su u 54. i 57. minutu utakmice uspeli da postignu oba gola kojima su pobedili Eibar na stadionu "El Alkoras" pred nekih 6,500 navijača.

Enrik Galjeho je bio strelac tog vodećeg pogotka, koji je na asistenciju Ćuća Ernandesa petom probacio loptu kroz noge golmanu Dmitroviću, a samo tri minuta potom Ezekel Avila hvala volej sa ivice šesnaesterca i prelepim pogotkom postavlja konačnih, Ueska 2, Eibar 0.

Sjajan gol Ezekela Avile možete videti OVDE.

Ueska sada ima 29 bodova iz 34 utakmice i iza sebe je ostavila Rajo Valjekano, koji doduše ima bod manje, kao i utakmicu manje, dok je ispred njih Valjadolid sa 33, odnosno Levante sa 34 boda i u naredna četiri kola ćemo gledati zaista interesantnu borbu za opstanak u LaLigi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve