Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.04.2019.

22:55

Barnli pomogao Junajtedu i Arsenalu

Fudbaleri Čelsija odigrali su nerešeno na svom stadionu protiv Barnlija, 2:2 u 35. kolu engleske Premier lige.

Izvor: SN

Autor: SN

Barnli pomogao Junajtedu i Arsenalu
Photo by Warren Little/Getty Images

Utakmica je počela spektakularno, pošto je za 14 minuta palo čak tri gola, a zanimljivo da je Hendrik u osmom minutu doveo goste do prednosti od 1:0. Nisu se predugo radovali, pošto je Čelsi došao do izjednačenja samo četiri minuta kasnije preko francuskog reprezentativca, Ngolo Kantea.

Nekadašnji napadač Real Madrida, Napolija, Juventusa i Milana, Gonzalo Iguain u 14. minutu donosi "Plavcima" i prvu prednost, a za ovaj pogodak je imao asistenciju desnog beka, Sezara Aspilikuete.

Već posle deset minuta Čelsi je dobio "hladan tuš", pošto je Ešli Barns na asistenciju Krisa Vuda doneo izjednačenje i veliku radost gostujućem timu. Do kraja susreta nismo više imali nijedan gol, ali je Ngolo Kante zbog povrede napustio utakmicu u 46. minutu, a njega je zamenio hrvatski fudbaler i bivši član Intera i Real Madrida, Mateo Kovačić.

Kovačić je bio i učesnik jednog omanjeg incidenta pred kraj utakmice, zajedno sa Davidom Luizom, samo što je hrvatski fudbaler zaradio žuti karton zbog tog koškanja sa igračima Barnlija, dok je Luiz prošao bez opomene.

Nakon ovog remija, Arsenal i Mančester junajted ostali su u trci za mesto među četiri najbolje plasirane ekipe, mesto koje vodi u Ligu šampiona, pošto je Čeksi sada na 67 bodova, a Arsenal na 66 i Junajted na 64 sa utakmicom manje od londonskih "Plavaca".

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve