Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.04.2019.

21:06

Milošević posle utakmice u Nišu pomenuo "neke čudne stvari"

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević je odbio da govori za TV Arena sport posle poraza od Radničkog u Nišu, ali se pojavio na konferenciji za medije.

Izvor: SV

Autor: SV

Milošević posle utakmice u Nišu pomenuo
Foto: Starsport

“Crno-beli“ su poraženi rezultatom 3:1, na gostovanju na koje je Milošević krenuo praktično bez pola tima, pošto su, iz različitih razloga, odsutni bili Vladimir Stojković, Nemanja Miletić, Zoran Tošić, Goran Zakarić, Aleksandar Šćekić...

Milošević posle utakmice nije dao izjavu za TV Arena sport, koja je iz TV O2 realizovala prenos utakmice iz Niša.

Strateg beogradskog kluba se ipak pojavio na konferenciji za medije.

"Čestitam Radničkom na pobedi. Mi smo do određenog momenta kontrolisali utakmicu, imali rezultat uprkos nekim čudnim stvarima. Teško mi je da kažem nešto više od toga...“, poručio je Milošević.

Na pitanje da li je nezadovoljan još nekim stvarima osim rezultatom odgovorio je potvrdno, ali i istakao da "neće da govori konkretno".

Posle ove utakmice Partizan ostaje trećeplasirani tim plej-of tabele sa 30 bodova, koliko ima i četvrtoplasirani Čukarički, dok za niškim Radničkim sada zaostaje 11 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve