Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.03.2019.

20:01

MD: Bajern dao ponudu za Jovića; Nemci: Propaganda Barselone

Španski mediji prenose da je minhenski Bajern ponudio 56 miliona evra za transfer Luke Jovića iz Ajntrahta.

Izvor: SV

Autor: SV

MD: Bajern dao ponudu za Jovića; Nemci: Propaganda Barselone
Foto: Starsport

Novinar Mundo deportiva Migel Riko je naveo da je bavarski gigant uputio zvaničnu ponudu klubu iz Frankfurta.

“Mundo deportivo je katalonski list i samo oni povezuju Jovića sa Bajernom. Većina nemačkih medija tvrdi da je prva meta Bajerna za sledeće leto Timo Verner. Zato su navijači Bajerna skeptični po pitanju navodne ponude za Jovića, pogotovo što je Mundo deportivo poznat kao list u funkciji glasnogovornika uprave Barselone“, piše portal bavarianfootballworks.com.

Dodaje se i da MD navodi da Barselona ne mora da bude zabrinuta zbog interesovanja Bajerna, jer navodno Jović želi da napusti Bundesligu.

“Svi koji prate Bajernovu transfer politiku znaju da njegovo rukovodstvo dogovara transfere mnogo pre nego što uputi zvaničnu ponudu. Čini se da MD želi da pokaže kako se Barselona bori sa gigantima za pojačanje. Suštinski, to je propaganda. Jović će možda doći u Bajern, a možda i neće, ali nema razloga da se veruje u ove navode“, navodi se u tekstu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve