Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.03.2019.

12:30

Mančini: Kean je sjajan, ali ne očekujmo previše

Fudbalski selektor Italije, Roberto Manćini, prokomentarisao je sjajnu partiju Moiza Kina drugog najmlađeg strelca u istoriji Italije.

Izvor: SN

Autor: SN

Mančini: Kean je sjajan, ali ne očekujmo previše
Photo by Claudio Villa/Getty Images

Fudbaleri Italije slavili su nad reprezentacijom Finske sa 2:0 u prvom kolu kvalifikacionog ciklusa za EURO 2020, a na tom meču je devetnaestogodišnji Moiz Kin postigao drugi pogodak i postao drugi najmlađi strelac u nacionalnom dresu Italije.

"Generalno se fokusiram na nešto mlađe igrače na kojima može da se gradi budućnost nacionalne selekcije. Kean sve radi dobro, očigledno je da ima veliki potencijal, ali ne smemo da zaboravimo da je njemu tek 19 godina i da ne možemo da očekujemo previše od njega. Biće grešaka, ali nastavljamo pravim putem. Ipak, potrebno nam je i više iskusnih figura, koji znaju kako da vode mlađe. Entuzijazam i želja su sjajni, ali se u ovim situacijama računa iskustvo", rekao je Mančini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve