Nova vest
Fudbal

Subota, 23.03.2019.

15:59

Inter našao pojačanje u Španiji?

Mauro Ikardi se po svemu sudeći nalazi na izlaznim vratima, a njegova zamena bi mogla da stigne iz španske LaLige.

Izvor: SN

Autor: SN

Inter našao pojačanje u Španiji?
Photo by Vincenzo Lombardo/Getty Images

Ikardijeva borba oko novog ugovora, pa novo nezadovoljstvo i odbijanje izlaska na teren kao i oduzimanje kapitenske trake podiglo je dosta prašine, pa se za argentinskog napadača svašta govori iako se po svemu sudeći vraća treninzima nakon oporavka od povrede kolena u koju se takođe sumnjalo.

Bepe Marota je po svemu sudeći pronašao način da se izbori sa ovom situacijom, pošto je po pisanju i španskih i italijanskih medija pronašao Ikardijevu zamenu u LaLigi. Naime, kako se govori, napadač Valensije Rodrigo Moreno velika je želja Marote i postoji šansa da Neroazuri plate otkupnu klauzulu za Rodriga Morena, koja iznosi 120 miliona evra.

Rodrigo se istakao dobrim igrama u redovima Benfike, on je brazilski fudbaler koji poseduje i španski pasoš, a u prošlosti su interesovanje za njega pokazivali Real Madrid i Barselona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve