Nova vest
Fudbal

Subota, 23.03.2019.

11:47

Lukaku preskače i meč sa Kiprom

Napadač Mančester junajteda Romelu Lukaku propustiće još jedan meč u kvalifikacijama za Evorpsko prvenstvo 2020. godine

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Lukaku preskače i meč sa Kiprom
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Lukaku je prethodno propustio prvi meč kvalifikacija, u kojem su Belgijanci slavili protiv Rusije 3:1, aneće ga biti ni u duelu sa Kiprom.

Tim povodom FS belgije je izdao saopštenje u kojem je pojašnjeno da je povreda stopala takva da zahteva mirovanje, što znači da neće igrati u susretu I grupe.

Romelu Lukaku neće putovati sa belgijskim državnim timom na Kipar u subotu ujutru zbog povrede stopala. Romelu, ozdravi uskoro“, poruka je sa Tviter profila "crvenih đavola".

Belgija i Kipar su zabeležili pobede na startu. Kiprani su trenutni lideri grupe pošto su sa 5:0 pobedili reprezentaciju San Marina.

Povreda Lukakua zabrinula je pre svega navijače Mančester junajteda i trenera Olea Gunara Solskjera. Velika je verovatnoća da Belgijanac neće biti spreman za susret Premijer lige, 30. marta sa Votfordom na "Old Trafordu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve