Nova vest
Fudbal

Petak, 22.03.2019.

17:50

Čaušić - Spreman za Mačvu

Crveno-beli vredno rade tokom reprezentativne pauze i spremaju se za prvi sledeći izazov i utakmicu sa Mačvom, a povređeni igrači se vraćaju u trenažni proces.

Izvor: SN

Autor: SN

Čaušić - Spreman za Mačvu
Foto: Starsport

Jedan od njih je i Goran Čaušić, pa za šefa stručnog štaba Vladana Milojevića stižu dobre vesti jer može da računa na što više raspoloživih snaga izuzev reprezentativaca.

"Pauza nam je svima prijala, saigračima koji su više bili na terenu da se malo odmore, a mi koji smo imali probleme da se dodatno oporavimo i vratimo u ritam. Konkretno, imao sam povredu aduktora, ali je sada sve sanirano i radim punom parom. Biću u potpunosti spreman za predstojeće izazove", kaže Čaušić.

Prvu narednu utakmicu Zvezda ima u subotu, 30. marta, protiv Mačve u okviru 28. kola Superlige na stadionu „Rajko Mitić“.

"Dobro poznajemo Mačvu, znam i za taj duel u Kupu prošle sezone... Ipak, sve zavisi od nas i naše igre, ako budemo na visini zadatka, onda neće biti problema na Marakani. Takođe, naš stručni štab uvek sjajno analizira svaki detalj protivničke igre, tako da ćemo i protiv Šapčana biti maksimalno spremni za sve na terenu."

Čaušić se osvrnuo i na fantastičnu podršku, jer crveno-bele u drugom delu sezone na Marakani u proseku gleda skoro 30.000 navijača u domaćem prvenstvu.

"Iz utakmice u utakmicu naši navijači pokazuju da su najbolji na svetu. Trudimo se da im se za podršku odužimo pobedama i uspesima. Pesma sa tribina uvek nam daje dodatnu snagu i zato neka tribine Marakane budu što punije i protiv Mačve. Mnogo je lepše igrati kada je publika uz nas i želimo zajedno da nastavimo borbu za duplu krunu."

Šampion Srbije postavio je novi rekord nepobedivosti sa 53 uzastopne utakmice bez poraza u Superligi.

"Serija je zaista neverovatna. Svima nam je drago da smo deo takve generacije, prava smo ekipa i krasi nas zajedništvo, koje je možda i ključno za uspehe. Mnogo vremena zajedno provodimo i van terena, svi zajedno živimo da Zvezdi donosimo pobede i trofeje i verujem da ćemo u tome uspeti", zaključio je Čaušić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve