Nova vest
Fudbal

Subota, 23.02.2019.

14:34

Alegri: Bićemo spremni za revanš protiv Atletika

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je danas da njegova ekipa poraz od Atletiko Madrida mora da shvati kao priliku da "uradi nešto izvanredno".

Izvor: SN

Autor: SN

Alegri: Bićemo spremni za revanš protiv Atletika
Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

"Igrači su mirni, imali su trening i sada se svi moramo potruditi da ono što se dogodilo u Madridu pretvorimo u priliku da uradimo nešto izvanredno. Imamo 20 dana da se pripremimo za revanš protiv Atletika, imamo puno entuzijazma i to će sigurno biti divno veče. Ne znam da li ćemo uspeti da prodjemo u sledeću rundu, ali moramo učiniti sve da se to desi", rekao je Alegri za klupski sajt.

Juventus je u prvom meču osmine finala Lige šampiona izgubio u Madridu sa 2:0. Revanš meč na programu je 12. marta.

Alegri je dodao da je Atletiko sjajan tim, ali da će njegovi igrači sigurno biti spremni.

"Atletiko Madrid je jak tim, u poslednjih devet godina tri puta su osvojili Ligu Evropa i igrali dva finala Lige šampiona. U revanš utakmici moramo da budemo mnogo bolji nego u prvoj, ali jedno je sigurno: bićemo spremni 12. marta", rekao je Alegri.

Pre utakmice u osmini finala Lige šampiona, italijanski klub sutra prvo očekuje utakmica protiv Bolonje, u 25. kolu Serije A.

Italijanski stručnjak dodao je da još nije siguran u kom će sastavu igrati njegova ekipa.

"Da bismo došli do bolje igre, moramo dobro da odigramo u naredne tri ligaške utakmice, počevši od sutra. (Matija) Perin će biti na golu, (Žoao) Kanselo će igrati od prvog minuta, ali tek moram da procenim da li će (Djordjo) Kijelini igrati ili ću ga odmoriti. (Miraler) Pjanić nije dobro, a nadam se da će se (Daglas) Košta vratiti i igraće kada bude u dobrom stanju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve