Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.02.2019.

21:36

Tuhel: Nije trenutak da menjamo plan zbog izostanka Nejmara i Kavanija

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je da neće menjati stil igre i pored toga što zbog povreda odsustvuju dvojica fudbalera Nejmar i Edinson Kavani.

Izvor: LN

Autor: LN

Tuhel: Nije trenutak da menjamo plan zbog izostanka Nejmara i Kavanija
Photo by Jan Kruger/Getty Images

Fudbaleri Pari Sen Žermena igraju u utorak od 21 sat na Old Trafordu protiv Mančester junajteda, prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona.

"Ne možete da zamenite tako kvalitetne igrače, Nejmar je jedan od ključnih igrača u Evropi i mnogo će nam nedostajati, a nedostajaće nam i drugi ključni igrač Edinson. Nedostaju nam dvojica napadača, ali zbog toga menjati... Ne znam da li je trenutak za to. Mi smo Pari Sen Žermen, navikli smo da igramo napadački i da stvaramo šanse", rekao je Tuhel, preneli su britanski mediji.

Nejmar je povredio stopalo, a Kavani ima problema sa kukom, pa će obojica propustiti utakmicu. Takođe odsustvovaće i Toma Menije, koji je zadobio potres mozga, ali se treninzima sa ekipom vratio Marko Verati.

Tuhel je rekao da je pogrešno očekivati da Kilijan Mbape nadoknadi odsustvo Nejmara i Kavanija.

On je dodao da ne želi da prognozira rezultat utakmice, ali da se nada da će ekipa postići više od jednog gola na Old Trafordu.

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solšer gotovo da nema problema sa sastavom ekipe, pošto će odsustvovati samo Antonio Valensija i Mateo Darmijan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve