Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.01.2019.

22:45

Trinkijeri: Promašili smo zicer, ali nismo izgubili

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je veoma zadovoljan pobedom i da ne žali zbog promašenog zicera u finišu meča protiv Monaka.

Izvor: PT

Autor: PT

Trinkijeri: Promašili smo zicer, ali nismo izgubili
Foto: Starsport

Crno-beli savladali su "kneževe" sa tri poena razlike, ali su zato izgubili sa četiri u Beogradu i imaju lošiji međusobni skor.

"Znam da želite da znate, da li sam ljut? Pa, nisam. Mogli smo da dobijemo i pet, šest razlike. Ne želim da pravim grešku kao u medijima, da je sve na jednu utakmicu, život na poslednju akciju", rekao je Trinkijeri novinarima u Monaku i dodao:

"Promašili smo zicer, ali nismo zato izgubili. Imali smo super utakmicu, a ako gledamo duel u Beogradu, oni su nas razbili, košarkaški, taktički. Ovog puta smo se pripremili, imali smo dobre momente, delovali kao ozbiljna ekipa. Ne mogu da kažem da sam najsrećniji, ali ide na bolje".

Posle četiri odigrana meča ekipa Partizana nalazi se na trećem mestu tabele E sa skorom od dve pobede i dva poraza, isto toliko ima i Monako, dok je Alba prva sa 3/1, a Ritas poslednji sa 1/3.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve