Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.01.2019.

10:35

Traje potraga za avionom, potvrđeno da je fudbaler bio u njemu

Čelnici premijerligaša Kardif Sitija ozbiljno su zabrinuti za život svog novog fudbalera Argentinca Emilijana Salu (28).

Izvor: AK

Autor: AK

Traje potraga za avionom, potvrđeno da je fudbaler bio u njemu
Foto: EPA/IAN LANGSDON

Kardif je kupio Salu za klupski rekord od 15 miliona funti (18 miliona evra), ali je u ponedeljak uveče oko 20.30 nestao avion kojim je leteo iz Nanta za Kardif.

U toku je velika potraga za avionom koji je nestao na radaru u blizini Kasket svetionika na ostrvu Olderni u La Manšu, a uključeni su i helikopteri britanske Obalske straže.

Potvrđeno je da se Argentinac nalazio u avionu, a do sada je pretraženo više od 1.000 kvadratnih milja sa pet aviona i dva čamca za spasavanje.

Zvaničnici ističu da je u trenutku nestanka malog privatnog aviona bilo kiše na tom području, ali ne i vremenskih nepogoda koje bi mogle da ugroze letenje.

Sala je bio treći strelac Lige 1 ove sezone sa 12 golova za Nant uz dve asistencije, a neposredno pre leta u ponedeljak je objavio fotografiju sa dosadašnjim saigračima uz poruku: "Poslednje ćao Nantu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve