Nova vest
Fudbal

Nedelja, 20.01.2019.

16:15

Ndžai već dao gol za Partizan

Fudbaleri Partizana savladali su svoju filijalu Teleoptik 4:1 (1:1), u test meču u Sportskom centru Zemunelo.

Izvor: AK

Autor: AK

Ndžai već dao gol za Partizan
Foto: FK Partizan

Trener Partizana Zoran Mirković je na ovom meču izveo dva različita tima u dva poluvremena, a nakon 1:1 u prvih 45 minuta, drugi sastav je nadigrao Teleoptik sa 3:0.

Prvenac u crno-belom dresu postigao je Norvežanin Musa Ndžai, koji je pre nekoliko dana stigao iz Stabeka.

Golove za Partizan postigli su još Zoran Tošić, Goran Zakarić i Đorđe Ivanović, dok je jedini pogotak za Teleoptik dao Guzina.

Partizan (I poluvreme)
: Kljajić, Enake, Ostojić, Balaž, Urošević, Kosović, Šćekić, Jovanović, Stevanović, Tošić, Rikardo.

Partizan (II poluvreme): Jovičić, Miletić G. Nemanja, Vulićević, Pavlović, Miletić R. Nemanja, Smiljanić, Zdjelar, Zakarić, Pantić, Musa, Ivanović.

Crno-beli će se do 25. januara spremati u Zemunelu, a potom će do 8. februara boraviti u turskom Beleku, gde će odigrati pet utakmica: Slovan Liberec (28. januar), Krakovija Krakov (31. januar), Šahtjor Donjeck (3. februar), Krilja Sovjetov (6. februar), Mladost Doboj (7. februar).

Đerlek se priključuje timu pred put u Tursku

Fudbaler Partizana Armin Đerlek preležao je boginje i putovaće sa ekipom na pripreme u Tursku, saopštio je klub.

Đerlek je izostao sa prozivke posle zimske pauze i zbog ovčijih boginja nije mogao da se pridruži timu od samog početka priprema. On je u četvrtak počeo da trenira.

"Malo je reći da sam presrećan. Bio sam prošle srede kod infektologa koji je utvrdio analizom krvi da nisam nosilac virusa i da mogu da se pridružim ekipi, odnosno da mogu bez bojazni od infekcije medju ljude. Preporuka je da krenem lagano s treninzima mimo ekipe, tako da sam od četvrtka malo trčao i radio s loptom sa našim kondicionim trenerom Mišom Filipovićem. Sutra popodne se priključujem ekipi i presrećan sam. Čeka me još jedna kontrola i onda put za Tursku na pripreme
", rekao je Đerlek

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve