Nova vest
Fudbal

Subota, 19.01.2019.

13:36

Solskjer preporodio Junajted i ne želi pojačanja tokom zime

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da ne očekuje da će dovesti nove igrače u zimskom prelaznom roku.

Izvor: B92

Autor:B92

Solskjer preporodio Junajted i ne želi pojačanja tokom zime
Photo by Michael Regan/Getty Images

Solskjer je preuzeo ekipu prošlog meseca i ostvario je šest uzastopnih pobeda od dolaska na Old Traford, što je najbolji start nekog trenera u istoriji Mančester junajteda.

On je zamenio otpuštenog Žozea Murinja, a ugovor je potpisao do kraja sezone. Upitan da li očekuje da tokom januara stigne neki novi igrač, Norvežanin je odgovorio: "Ne", preneo je Skaj.

Za veznog igrača Skota Mektominaja zainteresovan je Seltik, koji želi da ga dovede na pozajmicu do kraja sezone, ali Solskjer je rekao da želi da zadrži 22-godišnjeg igrača i da klub namerava da mu ponudi novi ugovor.

Zbog povrede lista, tri do četiri nedelje će odsustvovati Maruan Felaini, a to bi moglo da utiče na odluku Junajteda da ne pusti Mektominaja da ode.

"Skot naporno radi, on je mlad dečko u koga verujem. Radimo na njegovom ugovoru. Znate kako je to sa povredama, sa Felainijem i ekipom koju imamo, nisam siguran da će uopšte biti nekih promena u ekipi", naveo je Solskjer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve