Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.01.2019.

16:42

Tončev: Spremni smo da izdvojimo sredstva za Sinđelić

Fudbalski savez Regiona istočne Srbije (FSRIS) reagovao je i ponudio pomoć trećeligašu OFK Sinđeliću iz Niša oko finansijskih problema.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Tončev: Spremni smo da izdvojimo sredstva za Sinđelić
Foto: Starsport

FSRIS na čelu ima predsednika Novicu Tončeva i generalnog sekretara Hadži Ivana Đorđevića.

Odmah po objavi rukovodstva Sinđelića o istupanju iz takmičenja u Srpskoj ligi Istok i gašnjenja kluba zbog dugova, na inicijativu FSRIS javili su se čelnici iz tog regiona za pomoć poput prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva.

"Drago mi je da su mnogi reagovali na naš apel za pomoć Sinđeliću. Namera nam je iskrena i poštena, spremni smo da odvojimo određena sredstva iz Regiona, lično sam bio spreman da uložim sav svoj autoritet i u FS Srbije kako bi i sa te strane stigla konkretna novčana pomoć", rekao je Tončev, ujedno i član Odbora za hitna pitanja FS Srbije.

Kako je naglasio, rukovodstvo FSRIS i sam lično, veoma su zadovoljni što se Ivica Tončev javio da reši problem Sinđelića i želi im puno uspeha u radu.

OFK Sinđelić, koji je pre tri meseca proslavio vek postojanja, u dva navrata igrao je Prvu ligu Srbije (drugi rang takmičenja) i dva puta štizao do četvrtfinala Kupa. Prvi deo sezone 2018/19. završili su na 10. mestu tabele Srpske lige Istok.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve