Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.12.2018.

21:42

Kaen sa penala do pobede nad Tuluzom

U zaostaloj utakmici 17. kola prvenstva Francuske, fudbaleri Kaena pobedili su Tuluz sa 2:1.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Kaen sa penala do pobede nad Tuluzom

Bila je to samo jednan u nizu odloženih utakmica Lige 1 poslednjih nedelja u Francuskoj, zbog protesta koji se održavaju širom zemlje.

Zanimljivo je da je meč bio produžen za čitavih devet minuta, a u poslednjem je sudija dosudio penal za Kaen pošto je konsultovao VAR tehnologiju.

Kaen je poveo u 18. minutu. Tunišanin Saif Edin Kaui odlučio se na šut sa udaljenosti od oko 30 metara, snažnim udarcem pogodio je levi donji ugao gola gostiju.

Tuluz je pred sam kraj prvog poluvremena uspeo da izjednači i to posle doduđene najstrože kazne. Pauza je trajala četiri minuta, na kraju dosuđen je penal za goste. Precizan sa 11 metara bio je Maks Gradel.

Kaen je u drugom poluvremenu imao nekoliko dobrih prilika kada se istakao golman Tuluza Baptist Rejne, ali on nije mogao da uradi ništa u devetom minutu nadoknade kada je Marokanac Fajčal Fajr bio precizan sa bele tačke za konačnih 2:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve