Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.12.2018.

17:36

Zvezda se pridružila Đokovićevoj akciji za pomoć deci

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pozvao je ljude širom sveta da se pridruže novoj humanitarnoj akciji, kojoj se priključio i FK Crvena zvezda.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda se pridružila Đokovićevoj akciji za pomoć deci
Foto: FK Crvena zvezda

U akciji se pozivaju svi da doniraju sredstva za programe ranog razvoja dece iz Srbije, a na prikupljeni iznos za odabrane projekte uzvratiće sa isto toliko novca.

Zvezda je odlučila da se pridruži ovoj akciji i zajedno sa našim teniskim šampionom pomogne deci, a koliko novca je donirala možete videti OVDE.

Sva sredstva prikupljena do 8. januara biće uložena u izgradnju i adaptaciju predškolskih ustanova, kao i u edukativne projekte Fondacije Novak Đoković.

Time je Novak, u ime svoje fondacije, još jednom pokazao da nikada ne zaboravlja one kojima je pomoć najpotrebnija.

Pridružite se i vi i donirajte putem linka https://fundraise.novakdjokovicfoundation.org/campaign/lets-shape-their-future-together/c158120, ili uplatom na tekući račun Fondacije Novak Đoković, t.r. broj 160-1987-32, kod Banca Intesa AD Beograd, uz potpisivanje ugovora o donaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve