Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.12.2018.

08:35

Klop: Ne razmišljamo o tituli

Menadžer Liverupla Jirgen Klop rekao je da je njegova ekipa večeras zasluženo pobedila Mančester junajted i da nije razmišljala o osvajanju šampionske titule.

Izvor: B92

Autor:B92

Klop: Ne razmišljamo o tituli
Foto: Getty Images

Liverpul je na Enfildu pobedio Mančester junajted sa 3:1 i vratio se na prvo mesto na tabeli.

"Bilo je fantastično, kontrolisali smo utakmicu, dominirali smo. Igrali smo protiv fizički neverovatno snažne ekipe. Pritiskali smo ih, osvajali lopte, bili smo agresivni, bili smo hrabri. Posle pola sata nismo dobro razumeli utakmicu, nismo mnogo trčali, a onda su oni postigli gol u tom periodu. Ostali smo u igri u drugom poluvremenu, radili šta je trebalo, a onda je Šak ušao i postigao dva gola, briljantno", rekao je Klop.

Liverpul je poveo u 24. minutu golom Sadia Manea, a izjednačio je Džesi Lingard u 33. minutu. Pobedu "crvenima" doneo je rezervista Džerdan Šaćiri, golovima u 73. i 80. minutu.

"Šaćiri je sjajan igrač. Razgovarali smo, posle dobrog starta postao je manje odlučan. Njegova leva noga stvorena je za odlučujuće stvari i šutiranje", naveo je Klop.

Nemački trener dodao je da njegova ekipa nije razmišljala o tituli.

"Danas smo igrali protiv Junajteda. Ni jedan sekund nismo razmišljali o tituli. Želeli smo da pobedimo, što je dovoljno teško. Znamo da smo dobar fudbalski tim. Morali smo to da dokažemo i da nastavimo to da dokazujemo", naveo je Klop.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve