Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.12.2018.

12:10

Zvanično – Čukarički i Zvezda igraju na "Brdu"

Fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog odigraće meč poslednjeg kola jesenjeg dela šampionata od 19 časova, saopšteno je iz "Ljutice Bogdana".

Izvor: PT

Autor: PT

Zvanično – Čukarički i Zvezda igraju na
Foto: FK Crvena zvezda.rs

"Zvezda čisti teren Čukaričkog, želimo da igramo zbog regularnosti prvenstva. Stavićemo sve raspoložive snage da se teren očisti i utakmica odigra", rekao je Zvezda Terzić, a prenosi Zvezda.

Stanje terena na "Brdu" nije bilo najbolje u jutarnjim časovima, međutim radi se punom parom kako bi se otklonili snežni nanosi i kako bi se utakmica odigrala.

Prvobitno je meč bio zakazan za subotu od 15 časova, pa je pomeren za sutradan u isto vreme, a zvanična odluka je da će se odigrati od 19 sati.

Do sada je odigran samo jedan duel i to između Partizana i Mačve u petak, međutim uslovi su takođe bili veoma loši. Dan kasnije stanje je bilo još gore, a danas, u nedelju, je nešto bolje i utakmica između Čuke i Zvezde će se odigrati.

Kada je reč o ostalim terenima, veoma loše stanje je u Zemunu, Mladost i Rad će igrati u ponedeljak, dok bi utakmice u Novom Sadu (15h), Subotici (13h) i Nišu (19h) trebalo da budu normalno odigrane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve