Nova vest
Fudbal

Subota, 15.12.2018.

16:32

Ivica Kralj: Ispoštovali smo odluku delegata, sudije i Partizana

Predsednik FK Mačva iz Šapca Ivica Kralj kaže da se utakmica sa Partizanom ne bi igrala da oba kluba to nisu želela.

Izvor: B92

Autor:B92

Ivica Kralj: Ispoštovali smo odluku delegata, sudije i Partizana
Foto: FK Partizan

Iako Partizan preti istupanjem iz lige ukoliko Superliga ne ponovi meč, jer smatra da nije trebalo da se igra, Kralj kaže da su se crno-beli saglasili s predlogom da meč počne u zakazano vreme.

"Ispoštovali smo odluku delegata, sudije i domaćina utakmice da se igra. Da je bilo suprotno, Mačva opet ne bi pravila nikakav problem. Jer, uslovi su bili nemogući za fudbal, na terenu je bilo 20 centimetara snega", rekao je Kralj.

Partizan i Mačva su igrali u petak od 18 časova na terenu u Humskoj koji je bio potpuno prekriven snegom, a takvi uslovi su uticali na konačan rezultat 0:0.

"Poenta je da bi u igri trebalo da se uživa, a ne da se igrači muče i da se neko od njih, ne daj Bože, teže povredi. Čestitam zato timovima na pruženom u nehumanim uslovima, pre svega mojim momcima na osvojenom bodu"
, dodao je Kralj.

Superliga je u subotu otkazala pet od šest planiranih mečeva, uključujući i derbi na Banovom brdu između Čukaričkog i Crvene zvezde.

Liga je u međuvremenu odgovila na Partizanovu pretnju istupanjem da je sve učinjeno po proceduri, te da se meč sigurno neće ponoviti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve