Nova vest
Fudbal

Subota, 15.12.2018.

14:00

Zdjelar: Ko god da je rekao da igramo ne zna ni kako izgleda lopta

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar oštro je osudio nadležne koji su doneli odluku da njegov tim odigra prvenstveni meč protiv Mačve.

Izvor: LN

Autor: LN

Zdjelar: Ko god da je rekao da igramo ne zna ni kako izgleda lopta
Foto: Starsport

Partizan je, na svom stadionu, sa Mačvom igrao bez golova u poslednjem meču jesenjeg dela Superlige Srbije.

Zdjelar ističe da je u uslovima na stadionu Partizana, koji je bio prekriven snegom, bilo nemoguće igrati.

"Svima je bilo jasno da je nemoguće igrati u onakvim uslovima. Ko god da je rekao da počnemo utakmicu verovatno nikada u životu nije izašao na teren, ne zna kako lopta izgleda i kako teren izgleda u takvim okolnostima. Bilo je katastrofalno, deset ili 15 centimetara snega. To je nehumano za igru", izjavio je ogorčeni Zdjelar.

Zdjelar kaže da je bilo logično da se odloži meč.

"Ko god da je delegat, ko god da organizuje meč, mora da zna da na onakvom terenu ne može da se igra. Bilo je logično da se odloži za neke naredne dane ili za drugi deo prvenstva, pošto je bilo nemoguće igrati fudbal".

Partizan je dobar deo meča protiv Mačve proveo sa igračem manje, zbog crvenog kartona Uroševića, što im je dodatno odmoglo da postignu gol.

"Čak i u tim uslovima smo stvorili popriličan broj šansi za gol, ali nismo uspeli da ga damo. Ne znam šta je razlog, moraćemo da poradimo na tome u budućnosti. Želim da čestitam saigračima, jer smo 45 minuta igrali sa igračem manje, pokazali karakter, volju da postignemo gol. Šta je – tu je, idemo na odmor, nezadovoljni zbog rezultata protiv Mačve", zaključio je Zdjelar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve