Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.12.2018.

09:31

Tim kola LŠ: Bez Srba u idealnih 11 poslednje runde

U idealnom timu poslednjeg kola UEFA Lige šampiona nije se našao nijedan srpski fudbaler, čak ni Dušan Tadić.

Izvor: B92

Autor:B92

Tim kola LŠ: Bez Srba u idealnih 11 poslednje runde
Foto: Getty Images

Uprkos dva pogotka u remiju Ajaksa sa Bajernom (3:3), srpski reprezentativac nije imao prostora u najboljoj ekipi šeste runde elitnog takmičenja.

Na golu je čuvar mreže moskovskog CSKA Igor Akinfejev koji tek treći put nije primio pogodak u Ligi šampiona u karijeri, ali drugi put protiv Reala, ovaj put na Santjago Bernabeuu (3:0).

U odbrani su strelac pobedonosnog gola za Benfiku protiv AEK-a (1:0) levi bek Aleks Grimaldo, potom štoperi CSKA i Borusije Dortmund Hordjur Magnuson i Omer Toprak, te desni bek Olimpik Liona Keni Tete.

U veznom redu su dvostruki strelac u trijumfu Borusije u Monaku (2:0) Rafael Gereiro, potom plejmejker Liverpula Džejms Milner, junak Lionovog remija sa Šahtjorom (1:1) i plasmana u osminu finala Nabil Fekir i strelac vodećeg gola u pobedi Valensije nad Mančester junajtedom (2:1) Karlos Soler.

U napadu su dvostruki strelac u preokretu Mančester sitija protiv Hofenhajma (2:1) Leroj Sane, te dvostruki asistent i strelac u pobedi PSŽ nad Zvezdom (4:1) Kilijan Mbape.

Team of the Week provided by Sofascore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve