Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.12.2018.

19:37

Francuzi opleli po Bufonu zbog Gobeljićevog gola

Golman Pari Sen Žermena Đanluiđi Bufon neočekivano je bio meta kritičara u francuskim medijima posle pobede Parižana u Beogradu nad Crvenom zvezdom (4:1).

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Francuzi opleli po Bufonu zbog Gobeljićevog gola
Foto: Starsport

Bufon je posle odličnog volej udarca Marka Gobeljića vadio loptu iz mreže, ali bez obzira na prolaz dalje i pobedu, "Ekip" i "Parizijen" bili su oštri u ocenama.

Njemu je dodeljena najniža ocena, "četvorka", što je adekvatno našoj "petici" na skali od pet do deset. "Ekip" je njegov učinak propratio komentarom, "Bufon, jedini gubitnik".

"Imao je nekoliko loših procena, a kod gola je zakasnio da pokrije drugu stativu. Možda je sud pomalo preoštar, ali ipak je napravio grešku. Neprijatan je to da Bufon sve više oseća svoje godine ", ocenio je "Ekip" Bufonovu reakciju u drugom poluvremenu.

U Italiji se takvi komentari na račun sjajnog golmana nisu dopali tamošnjoj javnosti pa pojedini mediji, poput "Gezeto delo Sport" tvrde da je u pitanju kampanja protiv Bufona čiji je cilj da se u startnih jedanaest izgura golman sa francuskim pasošem, Areola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve