Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.12.2018.

16:56

Inzagi: Kritike Sergeja će se nastaviti, jedini odgovor je dobra igra

Trener Lacija Simone Inzagi brani svog igrača Sergeja Milinković-Savića od napada italijanske javnosti i navijača nebesko-plavih.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Inzagi: Kritike Sergeja će se nastaviti, jedini odgovor je dobra igra
Getty images

Inzagi tvrdi da će se Sergej oporaviti jer je i sam Simone imao iste faze tokom svoje karijere.

Srpski vezista nije ni senka igrača kakav je bio prošle sezone kada je bio jedan od ključnih igrača u vezi, pa su ga navijači nedavno nazvali i "Ciganinom".

"Zadobio je udarac protiv Sampdorije. Dva dana je radio sam, sada je bio sa ostatkom ekipe tokom treninga. I ja sam kao igrač bio u takvim periodima, ima jednostavno onih kad ne ide tako dobro. Kritike navijača će se nastaviti, samo morate da odgovorite dobrim igrama. Ubeđen sam, da je dao gol Sampi u subotu, pričali bismo o drugačijem Sergeju", rekao je Inzagi, a prenose italijanski mediji.

Ubeđen je da će se srpski igrač vratiti u formu po kojoj je postao prepoznatljiv u Italiji. "Pričao sam sa njim i mora da odgovori na terenu. Srećom, igramo svaka tri dana i to može da promeni čitavu priču vrlo brzo", kaže Inzagi.

Sledi meč protiv Ajntrahta iz Frankfurta koji ove sezone za sada igra lepo i brzo, a u čijem napadu "cveta" Luka Jović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve