Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.12.2018.

16:10

Milan Pavkov produžio ugovor sa Zvezdom

Navijači Crvene zvezde bi bar još neko vreme mogli da pevaju "Hej Pavkov, skoči i daj gol glavom" jer je napadač produžio ugovor sa klubom za još četiri godine.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Milan Pavkov produžio ugovor sa Zvezdom
Foto: FK Crvena zvezda

Momak iz Begeča koji je pred povratak u Zvezdu bio na pozajmici u Radničkom iz Niša i bio u društvu najboljih strelaca lige, sada ima ugovor do 2022. godine.

On se posebno istakao tokom utakmica sa Salcburgom u plejofu kvalifiakcija za Ligu šampiona i utakmici grupne faze protiv Liverpula kada je dao dva gola u pobedi 2:0.

"Naravno da mi je drago zbog ukazanog poverenja i produžetka saradnje. Radujem se novim izazovima i daću sve od sebe da budem još bolji. Nadam se istom timu i na proleće, i da ćemo se uz pojačanja spremiti odlično za drugi deo sezone... Veoma sam ponosan na novi ugovor, očekujem još bolje partije i nove uspehe, da budem još ponosniji na klub, sve saigrače i sebe", rekao je Pavkov za klupski sajt.

Novim ugovorom sa visokim napadačem je zadovoljan i sportski direktor kluba Mitar Mrkela.

"Veoma smo zadovoljni što smo uspeli da postignemo dogovor sa Milanom Pavkovim. On je dugoročno rešenje za Crvenu zvezdu, potpisao je ugovor na četiri godine i verujem da će veliki deo tog ugovora odraditi u crveno-belom dresu sa velikim uspehom kao i do sada"
, rekao je Mrkela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve