Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.12.2018.

09:20

Da li ste zadovoljni nastupom Zvezde u Ligi šampiona? ANKETA

Fudbaleri Crvene zvezde na častan i hrabar način oprostili su se od Lige šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Da li ste zadovoljni nastupom Zvezde u Ligi šampiona? ANKETA
Starsportphoto

"Crveno-beli" su u poslednjem kolu poraženi od "Svetaca" rezultatom 4:1 (2:0), čime su ostali na poslednjem mestu grupe C.

Srpski šampion nije uspeo da napravi senzaciju i savlada mnogo moćnijeg rivala, ali nema za čime da žali jer je navijačima pružio neke neverovatne trenutke u elitnom takmičenju.

Ekipa Vladana Milojevića ostala je na četvrtom mestu sa četiri boda, a nakon sinoćnih rezultata, u nokaut fazu je pored Parižana otišao i Liverpul, koji je savladao Napoli na "Enfildu".

Napolitanci, uprkos tome što su pred odlučujući meč bili na vodećoj poziciji, moraće da se zadovolje igranjem u Ligi Evrope.

Ono što će sigurno pamtiti u Zvezdi jeste da su se prvi put u ovom formatu plasirali u Ligu šampiona, da su ugostili velikane evropskog fudbala, srušili moćni Liverpul na "Rajku Mitiću" i time postali prvi srpski klub koji je ostvario pobedu u ovom takmičenju.

Kakvo je Vaše mišljenje – da li ste zadovoljni nastupom Zvezde u Ligi šampiona?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

151 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d