Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.12.2018.

20:00

Srbin tinejdžer iz Juventusa se sudario sa vozilom policije FOTO/VIDEO

U ponedeljak oko 13.30 časova u Torinu dogodila se saobraćajna nesreća čiji su akteri bili trojica igrača mladog tima Juventusa i dva policajca.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Srbin tinejdžer iz Juventusa se sudario sa vozilom policije FOTO/VIDEO
Foto: YSS/Redazione Il Nazionale

U pitanju su 18-godišnji igrači, Srbin Luka Marković, Venecualanac Kristijan Makun i Portugalac Žoao Serao, te dva službenika čija imena se ne navode.

Do udesa je došlo u ulici Korso Potenca kada je mercedes kupe, u kojem su bili fudbaleri, udario direktno u policijsko vozilo, koje se potom prevrnulo.

Spasilačke i medicinske ekipe su brzo reagovale i stigle na mesto nesreće, svi su preveženi u obližnju bolnicu i potvrđeno je da su, bez obzira na silinu sudara, prošli bez ozbiljnijih povreda.

Reč je o igračima koji su "klasa 2000" i koji nisu dugo u Juventusu. Marković je igrao za mlađe katogorije Crvene zvezde odakle je otišao u Čukarički, da bi odatle prešao u Krotone. U avgustu ove godine je pozajmljen Juventusu.

Serao je u Torino stigao u sezoni 2017/18, a Makun nedavno, tačnije kao i marković, početkom ove sezone.

Prema prvim rezultatima istrage, policajci su bili u urgentnoj akciji. Igrači koji su bili u mercedesu, nisu bili svesni prisustva policijskog vozila koje je imalo upaljena rotaciona svetla i kretalo se velikom brzinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve