Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.12.2018.

17:53

Omladinci Zvezde se novim porazom oprostili od Lige šampiona

Omladinci Crvene zvezde porazom su završili ovosezonsko ušešće u Ligi šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Omladinci Zvezde se novim porazom oprostili od Lige šampiona
Starsportphoto

"Crveno-beli" su u poslednjem kolu grupne faze na stadionu Čukaričkog poraženi od Pari Sen Žermena minimalnim rezultatom – 1:0 (0:0).

Momci koje vodi Bratislav Živković tako su takmičenje završili sa jednim bodom iz šest utakmica i gol razlikom 6:13, ali je utisak da su bili veoma blizu da ostvare mnogo bolji rezultat, pa čak i da se umešaju za borbu za prva dva mesta.

Duel sa Parižanima, koji je uvertira za meč na stadionu "Rajko Mitić" od 21 sat, obilovao je prilikama na obe strane, ali je na kraju viđen samo jedan pogodak i to u finišu.

Srpski klub je imao nekoliko odličnih prilika da postigne pogodak, najbolje među njima svakako su propustili Borislav Burmaz i Aleksa Terzić u drugom delu igre, da bi kazna stigla u 83. minutu.

Strelac je bio Arno Muinga koji je iskoristio veliku grešku golmana Zvezde Miloša Gordića i doneo trijumf "Svecima" koji nije imao veliki značaj.

Oni su ostali na drugoj poziciji na tabeli sa 13 bodova, koliko ima i Liverpul, dok je osim "crveno-belih" takmičenje završio i Napoli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve