Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.12.2018.

11:28

Inter ima lak posao, Totenhemu potrebno čudo

Grupna faza Lige šampiona dolazi do samog kraja, a jedna od najzanimljivijih grupa pred poslednje kolo je grupa B.

Izvor: LN

Autor: LN

Inter ima lak posao, Totenhemu potrebno čudo
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

U grupi B nalaze se Barselona, Totenhem, Inter i PSV, a posle pet odigranih mečeva jasno je da Barsa ide dalje, te da je PSV završio svoj evropski pohod.

Inter i Totenhem će strepeti tokom svih 90 minuta mečeva koji se igraju u utorak, jer obe ekipe mogu da prođu u nokaut fazu Lige šampiona, ali i da ispadnu u Ligu Evrope.

Trenutno stanje na tabeli govori da Italijani i Englezi imaju po sedam bodova, ali da "pevci" zauzimaju višu poziciju jer su u gostima poraženi sa 2:1, a na Vembliju su slavili sa 1:0, pa na snagu stupa pravilo gola u gostima.

Međutim, to je jedino što ide u korist engleskom predstavniku, s obzirom na to sa kim će oni igrati u šestom kolu grupe B.

Totenhem putuje u Španiju, gde ih na Kamp Nou dočekuje moćna Barselona, koje je doduđe već obezbedila plasman u nokaut fazu LŠ. Inter, sa druge strane, dočekuje PSV, koji je već jednom uspeo da savlada – 2:1 u Ajndhovenu.

Ukoliko oba tima ostvare isti učinak u svojim mečevima dalje će ići Totenhem, ali, realno gledano, Inter je apsolutni favorit protiv PSV-a, dok je timu Maurisija Poćetina potrebno čudo da bi pobedio Barsu, od koje je prethodno poražen kod kuće sa 4:2.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve