Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.12.2018.

14:40

Francuski novinar provocirao Milojevića, pa ljut napustio konferenciju

Na konferenciji za štampu pred meč Crvene zvezde i Pari Sen Žermena došao je jedan francuski novinar kojeg nije zanimao pomenuti duel.

Izvor: B92

Autor:B92

Francuski novinar provocirao Milojevića, pa ljut napustio konferenciju
Foto: Starsport

Naime, izvesni novinar francuskog lista "Mond" je na konferenciju došao samo kako bi otkrio nešto o aktivnoj istrazi UEFA o navodnom nameštanju na utakmici dveju ekipa u Parizu.

On je postavio pitanje treneru Crvene zvezde Vladanu Milojeviću upitavši ga "kako on doživljava to što je pokrenuta istraga o nameštanju, te da li to gleda kao napad za Zvezdu".

Umesto odgovora Milojevića, Francuz je dobio odgovor Tatjane Šajković, odgovorne za organizaciju konferencije za štampu, koja mu je odgovorila "da je tema samo sutrašnji meč i da su samo pitanja o njemu dozvoljena".

Novinar je insistirao da dobije odgovor, ali je videvši da neće istrajati u svojoj nameri pokupio svoje stvari i napustio konferenciju za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo nije prvi put da trenera Milojevića upitaju o "nečasnim radnjama" za koje je optužena Zvezda, a on je uvek isticao da je fokus njega i njegovih fudbalera isključivo na utakmicama koje im predstoje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve