Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.12.2018.

08:58

PLS: Novi Pazar bez pobede i posle 22. kola

Fudbaleri Budućnosti iz Dobanovaca pobedili su Novi Pazar na gostujućem terenu, u utakmici 22. kola Prve lige Srbije

Izvor: B92

Autor:B92

PLS: Novi Pazar bez pobede i posle 22. kola
Foto: Getty Images

Gosti su poveli golom Vladimira Peralovića u 29. minutu, izjednačio je Suad Mavrić u 68, a konačan rezultat postavio je Žarko Jeličić u poslednjem, trećem minutu sudijske nadoknade.

"Trebalo je da rešimo pitanje pobednika u prvom poluvremenu, a u nastavku kao da je na teren izašla druga ekipa. Energija i želja dečaka iz domaćeg tima umalo da donesu potpuni preokret. Tri važna boda za nas, iako je remi najpravedniji", rekao je posle meča trener Budućnosti Igor Spasić.

Budućnost je napredovala do 13. pozicije na tabeli i ima 21 bod, dok je Novi Pazar i dalje poslednji, 16. sa sedam bodova.

"Promenom formacije u drugom delu došli smo do mirnijeg pasa, a u nekoliko situacija mogli smo bolje da reagujemo kod centaršuteva. Primili smo drugi gol iz našeg degažmana. Ipak, izgarali smo i borili se maksimalno, pa mojim igračima nemam šta da zamerim", kazao je trener Pazara Vladica Petrović.

Novi Pazar u 23. kolu, poslednjem u 2018. godini, gostuje Sinđeliću, a Budućnost dočekuje Bežaniju.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve