Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.11.2018.

15:06

Tumbaković opleo po Jankoviću: To je nedisciplina

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković nezadovoljan je posle poraza od Rumunije. Crna Gora je izgubila sa 1:0 i poslednja je u grupi 4 C Lige nacija.

Izvor: B92

Autor:B92

Tumbaković opleo po Jankoviću: To je nedisciplina
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Tumbaković je bio vidno neraspoložen po završetku duela u Podgorici i očigledno je da će narednih dana biti dosta govora o rezultatima nacionalnog tima.

Selektor Crne Gore posebno je bio nezadovoljan igrom fudbalera Partizana Marka Jankovića.

"Pojedini momci moraju dobro da se zamisle. Ovde moraju da rade profesionalno, a neke stvari ako hoće da rade neka ih rade u klubovima. Razočaran sam, jer sve što se radilo dve godine srušilo se kao kula od karata. Nemamo mi ni samopouzdanja, ni samouverenosti. Nije samouverenost da nonšalantno izgubiš loptu, pa primimo gol, pa posle promašiš penal.. To je nedisciplina. On je mlad igrač, obično ne reagujem ovako", izjavio je Tumbaković.

Na pitanje da li je Janković bio taj koji je trebalo da izvede najstrožu kaznu, odgovorio je da se u timu Crne Gore "sve zna".

"Sve se zna ko bi šta trebalo da radi, imamo odgovor za sve. Nisam video dok nije uzeo da šutira. Ali, to je manje važno, problemi su kompleksni... Najveći deo odgovornosti preuzmem na sebe, a videćemo kako će se to završiti".

Na insistiranje da pojasni poslednje reči, samo je konstatovao:

"Videćemo, žurimo li negde?"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve