Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.11.2018.

20:36

Rodrigesu povreda zatvara, a Joviću otvara vrata Bajerna

Fudbaler Bajerna iz Minhena Hames Rodriges odustvovaće nekoliko nedelja sa terena zbog povrede kolena, saopštio je nemački šampion.

Izvor: PT

Autor: PT

Rodrigesu povreda zatvara, a Joviću otvara vrata Bajerna
Foto: Getty Images

Rodriges je na treningu u utorak delimično pokidao spoljašnje ligamente povredio levog kolena.

Klub je naveo da će Rodrigesu trebati najmanje deset dana pre početka terapije i oporavka.

Nemački "Kicker" prenosi da je budućnost Hamesa veoma neizvesna u Minhenu, što zbog slabih partija, a što zbog konstantnih povreda, i ime koje se sve više spominje u tamošnjim medijima je srpski fudbaler Luka Jović.

Jasno je da Rodriges i Jović ne igraju na istim pozicijama i da Luka ne bi bio zamena za Kolumbijca, međutim kako je srpski napadač najbolji strelac Bundeslige njegovo ime se sve više dovodi u vezu sa Bajernom.

Predsednik kluba Uli Henes najavio je da Bajern sprema velike promene i da će u narednom periodu uložiti oko 200 miliona evra za pojačanja. Nekih 30 miliona moglo bi da ode na Jovića, koji je sa devet golova prvi strelac nemačkog šampionata.

Rodriges se nalazi na pozajmici u Bajernu i bavarski klub ima priliku da ga otkupi za 42.000.000 evra, ali je to malo verovatno da se desi. Na pozajmici je i Luka Jović (Benfika), ali će ga Frankfurt sigurno otkupiti za šest miliona, nakon čega bi trebalo da dobiju ponude raznih evropskih velikana za napadača iz Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve