Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.11.2018.

14:36

"Hvala Jokane, promenio si klub, verovao u mene i vratio svima osmeh"

Jedan od najtalentovanijih igrača u Engleskoj Rajan Sesenjon zahvalio se svom doskorašnjem treneru i menadžeru Fulama Slaviši Jokanoviću.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Getty images

Jokanović je u sredu dobio otkaz u Fulamu, tri meseca od početka Premijer lige u kojoj je Fulam poslednji na tabeli sa pet bodova posle 12 kola.

Sesenjon nije zaboravio to što je Jokanović između ostalih i njemu pomogao da se bolje afirmiše u seniorskom fudbalu, dok su zajedno, jedan na terenu, drugi na klupi vraćali Fulam u PL.

"Hvala ti za sve šefe. Verovao si u mene i pružio mi priliku. Promenio si klub i naterao navijače da se opet smeju i zbog toga ćeš uvek biti upamćen. Sve najbolje u budućnosti", rekao je Sesenjon na društvenim mrežama.

Jokanović je posle turbulentnog starta sezone i čak sedam uzastopnih poraza otpušten sa mesta menadžera Fulama. Poslednji poraz, tim sa Krejven Kotidža je doživeo od Liverpula 2:0 na Enfildu.

Na Jokanovićevo mesto doveden je Klaudio Ranijeri koji je sa Lesterom pre dve i po godine postao šampion Engleske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve