Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.11.2018.

23:23

Milan zove Pavkova na "San Siro"!

Milan Pavkov sa dva pogotka protiv Liverpula otvorio je sebi vrata Evrope, a prema pisanju medija italijanski Milan je zainteresovan za Zvezdinog napadača.

Izvor: PT

Autor: PT

Milan zove Pavkova na
Foto: Getty Images

Pavkov, koji ima 24 godine, heroj je šampiona Srbije, pošto je sa dva gola doneo trijumf crveno-belima protiv vicešampiona Evrope i sada ga u timu želi Milan, prenosi "total soccer", a piše italijanski "tutosport" u novom izdanju.

"Tutosport" će u novom broju posvetiti ceo članak Pavkovu, u kojem će se baviti njegovom karijerom i usponom do ovih visina.

Napadač Crvene zvezde u Beograd je došao za 300.000 evra iz Radničkog iz Niša, a ove sezone bio je među najvažnijim igračima za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona.

Usled povrede Ričmonda Boaćija dobio je priliku da igra od starta protiv Liverpula i to je na najbolji mogući način iskoristio. Po specijalizovanom transfermarketu cena Pavkova je nešto preko milion evra i videćemo da li će doći do pregovora sa Milanom.

Pavkov je ove sezone odigrao 17 mečeva i postigao je sedam golova, od čega dva u Ligi šampiona protiv Liverpula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve