Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.09.2018.

21:12

Stojković: Prvi put se stidim što sam Srbin, sutra se odričem pasoša

Golman Partizana Vladimir Stojković bio je izuzetno besan i razočaran posle remija sa Crvenom zvezdom u 158. "večitom derbiju".

Izvor: B92

Autor:B92

Stojković: Prvi put se stidim što sam Srbin, sutra se odričem pasoša
Starsportphoto

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su nerešeno 1:1 u derbiju odigranom u Humskoj, a taj duel obeležio je sumnjivi pogodak Ričmonda Boaćea.

Napadač iz Gane je u 73. minutu posle kornera postigao gol glavom, ali taj detalj je bio poprilično nejasan.

Njegov udarac je nekako zaustavio golman Stojković, a posle žalbi obe ekipe i asistencije sudije iza gol linije, glavni arbitar Danilo Grujić je prihvatio i pokazao na centar, iako se na snimku ne vidi dobro da li je lopta prešla gol liniju.

"Prvi put se stidim što sam Srbin, sutra ću se odreći srpskog pasoša. Sramota me je što sam državljanin ove zemlje", besneo je Stojković u izjavi za "Arenu sport".

Više o toj situaciji možete pogledati OVDE.

"Nikada ovako nešto nisam video. Moraš 300 posto da budeš siguran kada donosiš takve odluke. Bio sam ja unutra, on nije mogao da vidi izvadio sam loptu, nije prešla gol-liniju. Čestitam igračima Zvezde na borbenosti", dodao je Stojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

662 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d