Nova vest
Fudbal

Subota, 22.09.2018.

13:44

Zdjelar: Protiv Zvezde da pokažemo da ovo nije prava slika Partizana

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar istakao je pred 158. večiti derbi da blagu prednost daje Crvenoj zvezdi.

Izvor: B92

Autor:B92

Zdjelar: Protiv Zvezde da pokažemo da ovo nije prava slika Partizana
Starsportphoto

"Drugi derbi za mene, ali lično, utakmica kao i svaka druga. Sigurno da je naboj veći, da se očekuje pobeda i od nas i od njih. Blagu bi im dao prednost, zato što su sezonu počeli izvanredno, nemaju nijednu izgubljenu utakmicu, ušli su u Ligu šampiona, ali opet sa druge strane mi moramo da gledamo sebe i pripremiti se za utakmicu na najbolji mogući način", rekao je Zdjelar Tanjugu.

Prema njegovim rečima obe ekipe imale su dosta vremena za odmor i "potrošnja" neće uticati na meč.

"Ne mislim da će umor uticati na kvalitet derbija, imali smo dosta vremena da se odmorimo, četiri dana od utakmice do utakmice je veliki period, mislim da to i nema neki uticaj. Derbi kao derbi donosi previše naboja, tako da mislim da neće niko biti umoran zbog tih utakmica", kazao je Zdjelar.

Vezni fudbaler crno-belih ne misli da će borbu za titulu nešto olakšati to što Crvena zvezda igra Ligu šampiona.

"Sigurno da to njima donosi dosta, to što su ušli u Ligu šampiona. Opet mi želimo da pokažemo svima da ovo što se trenutno dešava i što nismo ušli u Evropu da nije prava slika, da ova ekipa ima veliki potencijal i stojim iza stoga da nije pokazala šta i koliko može", zaključio je Zdjelar.

Duel Partizana i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve