Nova vest
Fudbal

Petak, 21.09.2018.

09:16

Liverpul ne dovodi Šaćirija u Beograd zbog političke tenzije?

Švajcarski reprezentativac Džerdan Šaćiri, rođen u Gnjilanu, mogao bi da propusti gostovanje u Beogradu Crvenoj zvezdi u utakmici C grupe Lige šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Liverpul ne dovodi Šaćirija u Beograd zbog političke tenzije?
Photo by Clive Rose/Getty Images

Kako prenosi "Goal.com", Liverpul razmatra da za meč u novembru ostavi Šaćirija u Engleskoj kako ne bi rizikovao potencijalnu političku tenziju.

Još uvek su sveža sećanja na Šaćirijevu proslavu gola protiv Srbije (2:1) na Mundijalu u Rusiji kada je rukama pokazivao albanskog orla, na istom meču imao je na kopačkama kosovsku zastavu, pa bi zbog toga sigurno trpeo veliki pritisak više od 50.000 navijača na stadionu "Rajko Mitić".

Zato su u klubu sa "Enfilda" veoma oprezni i hoće da izbegnu bilo kakve kontroverze, iako je Šaćiri trenutno u drugom planu kod menadžera Jirgena Klopa.

Englezi podsećaju na izjavu generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića da je, u slučaju dolaska Šaćirija u Beograd, dužnost kluba da sve prođe u najboljem redu, ali i da veruje da će 25-godišnji fudbaler biti "manji od makovog zrna".

Utakmica između Crvene zvezde i Liverpula igra se 6. novembra u 4. kolu Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

165 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d