Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.09.2018.

15:57

Danilo Grujić sudi 158. "Večiti derbi"

Pravdu na "Večitom derbiju" između Crvene zvezde i Partizana koji se igra u nedelju od 19 časova deliće sudija Danilo Grujić.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Danilo Grujić sudi 158.
Starsportphoto

Grujiću je pripala odgovornost da sudi najveću utakmicu srpskog fudbala koja je na program na stadionu u Humskoj 1, potvrdila je Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije.

Njemu će ovo će biti peti večiti derbi, a prvi na stadionu Partizana – u prethodna četiri Partizan je slavio dva puta, Zvezda jednom, uz jedan nerešen rezultat.

Prvi put je sudio večitim rivalima u sezoni 2011/2012 kada su "crno-beli" slavili u gostima sa 2:0 u 141. večitom derbiju.

Naredni derbi bio mu je u sezoni 2016/17, ponovo je Partizan bio bolji na protivničkom terenu, dok je njemu dužnost pripala i na sledećem, 155. derbiju. Tada je rezultat bio 0:0.

Grujić je predvodio večite rivale i na prošlom 157. večitom derbiju, kada je Crvena zvezda slavila kao domaćin sa 2:1.

Grujiću će pomagati kraj aut linije Nemanja Petrović i Dejan Petrović, a jedna od specifičnosti ovog derbija biće i to da ćemo videti i arbitre kraj gol linije. Te uloge će imati Nenad Đokić i Aleksandar Vasić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

116 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve