Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.09.2018.

12:30

Direktor "Mitića": Sastanak do rane zore sa UEFA, dugačak je spisak

Milorad Ćorović, dikretor stadiona "Rajko Mitić", rekao je za da je sastanak sa predstavnicima UEFA trajao do rane zore i da su oni veoma zadovoljni učinjenim.

Izvor: PT

Autor: PT

Direktor
Foto: B92

"Bili smo na sastanku do rane zore. Vršena je analiza šta smo morali da uradimo, a šta nismo. Bilo je jako malo primedbi, koje ćemo mi sigurno otkloniti do sledećeg meča", rekao je Ćorović u jutarnjem programu TV Prva.

Crvena zvezda u utorak veče odigrala je 0:0 sa Napolijem u prvom kolu Lige šampiona.

Veliki broj prijatelja UEFA bilo je na "Mitiću", a Zvezda se pobrinula da ih ugosti na najbolji mogući način. I ne samo njih, već i sve na stadionu.

Jedan od problema pred ovaj susret je bio parking, koji crveno-beli polako rešavaju.

"Dobio sam nalog da kompletan prostor ispred istočne tribine pretvorimo u parking. UEFA je tražila jako puno za goste, napravili smo "Champions club", koji je imao nekih 500 mesta. Spisak je jako dug, predstavnici UEFA bili su iznenađeni brzinom, kvalitetom toga što smo uradili. To ipak ostaje za sve generacije", rekao je Ćolović, a vi kompletan razgovor pogledajte u video prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve