Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.08.2018.

15:15

"Vređao je moje crnce i nazivao ih majmunima" VIDEO

Da li je zbog vrućine, zbog "gluvih telefona", bezobrazluka ili, eto, prosto zato što je to Superliga, tek uzbudljivo je bilo posle meča Voždovac - Dinamo.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Starsport

Voždovac je pobedio sa 2:0 u 5. kolu Superlige, ali konferencija posle utakmice bila je zanimljivija od samog meča.

Dragan - Recko Antić, teren Vranjanaca, nije štedeo ni svoje ni protivničke igrače.

"Pobedili su nas zasluženo. Kod mene u ekipi ima dosta igrača koji ne zaslužuju da igraju Superligu, čak ne mogu da igraju ni Prvu ligu. Nemamo kvalitet za Superligu... Poslednje četiri gola smo primili iz četiri prekida. Koliko mora ekipa mora da bude neinteligentna da stalno prima golove na istu foru. Mnogo naivno smo izgubili utakmicu", rekao je Antić.

On je zatim prokomentarisao gužvu koja je nastala po završetku meča, kada su se gostujući igrači prepirali sa publikom, potom i sa igračima Voždovca, pa se u gužvu uključio i Antić, zatim i "klupa" Voždovca... Na kraju je crveni karton dobio Miloš Antić, igrač Vranja koji nije ni ulazio u igru (na snimku od 5:00).

"Neko od naših igrača je otišoa tamo s publikom... I onda se iskomplikovalo... Mali, sedmica (Borko Duronjić, p.a.), iz Voždovca je trčao 60 metara da on brani publiku. Ja ne znam šta je to... Tu je i nastao taj cirkus. Celu uutakmicu je mali provocirao i vređao crnce moje nazivajući ih majmunima. Provocirao je, ja ne znam šta je sudija gledao. Celu utakmicu je provocirao sve živo. Ne znam da li je bio nervozan ili šta je, ali takav bezobrazluk nikad nisam video", reko je Antić (izjava počinje na 3:55).

Branko Vojinović, trener Voždovca, bio je zatečen optužbom.

"To je teška optužba, znam mentalni sklop tog momka, nikada ne bi rekao tako nešto. Vi verujete vašim igračima, ali ja verujem mojim. To Duronjić sigurno nije rekao“, tvrdi Vojinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve