Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.08.2018.

17:35

"UEFA mafija, Kosovo je Srbija" ori se Trnavom VIDEO

Fudbaleri Crvene zvezde od 20.30 gostuju Spartaku iz Trnave, a navijači beogradskog kluba zagrevaju se za navijanje u centru slovačkog grada.

Izvor: PT

Autor: PT

Foto: B92

Pretpostavlja se da je u Trnavu došlo oko 2.000 navijača crveno-belih boja, što znači da će izabranici Vladana Milojevića imati dobru podršku.

Šampion Srbije kažnjen je od strane UEFA sa dve utakmice bez prisustva publike na svom stadionu, a sve zbog rasističkog ponašanja navijača i njihovih pesama, a potom i zbog blokiranih izlaza sa stadiona na meču sa Suduvom, saopšteno je u petak iz UEFA.

Navijači su ogorčeni zbog ovakve kazne, a kako i ne bi bili kada neće moći da bodre svoj tim u narednom kolu kvalifikacija, sad da li za Ligu šampiona ili Ligu Evrope saznaćemo oko 22 časa.

Navijači su se skupili po okolnim trgovima, a zabeležili smo kako u jednom kafiću pevaju "UEFA mafija, Kosovo je Srbija". Nešto što sigurno neće obradovati čelne ljude UEFA ako do istog skandiranja dođe i na utakmici sa Trnavom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

187 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d