Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.08.2018.

12:15

Džajić: Nije "Marakana" opera u Beču

Odluka UEFA da suspenduje stadion Crvene zvezde na dva evropska meča najviše je pogodila legendu kluba Dragana Džajića.

Izvor: B92

Autor:B92

Džajić: Nije
Foto: StarSport

Crveno-beli neće imati podršku "delija" u naredna dva evropska nastupa, ukoliko ne urodi plodom žalba koju je srpski šampion poslao u Nion.

Zvezda je kažnjena zbog propusta na utakmici sa litvanskom Suduvom u drugom kolu kvalifikacija za LŠ, pa će biti bez navijača u eventualnom plej-ofu za elitu ili poslednjem kolu kvalifikacija za LE.

"Nadam se da bi kazna mogla da se prepolovi, jer je zaista prestroga. Neću da ulazim da li je doneta s namerom ili ne, ali mi je to neshvatljivo. Svi znaju kakvu fudbalsku publiku ima Crvena zvezda, pa nismo na operi u Beču!? UEFA bi morala da ima više razumevanja, ali džaba mi sada pričamo o tome. Klub će preduzeti adekvatne mere", rekao je Džajić za "Žurnal".

Zvezda u utorak gostuje slovačkom Spartaku u Trnavi u revanšu III kola kvalifikacija za LŠ, posle 1:1 u Beogradu. Ako prođe u plej-ofu će najverovatnije igrati sa austrijskim Salcburgom, koji je u prvom susretu bio ubedljiv protiv Škendije 3:0.

U slučaju eliminacije od Slovaka, Zvezda bi se za plasman u Ligu Evrope borila sa boljim iz dvomeča između Olimpije i Helsinkija. U prvom duelu bilo je 3:0 za tim iz Ljubljane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

166 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d