Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.06.2018.

13:31

Terzić oprezan: Letonija nije sila, ali svedoci smo iznenađenja

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da je njegova ekipa favorit protiv letonskog Spartaksa, ali da neće potceniti protivnika.

Izvor: B92

Autor:B92

Terzić oprezan: Letonija nije sila, ali svedoci smo iznenađenja
Foto: StarSport

"U ovoj prvoj rundi smo nosioci i očekivali smo slabijeg protivnika, ali to ne znači da ćemo nekoga potceniti. Svi učesnici prve runde su šampioni svoje države i to treba poštovati. Letonija nije velika fudblaska sila, međutim svedoci smo mnogih iznenađenja. Mi ćemo se maksimalno ozbiljno poripremiti, nećemo potceniti protivnika i već sada ćemo krenuti u prikupljanje podataka", rekao je Terzić za klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde će u prvoj utakmici igrati na gostovanju u Jurmali, 10. ili 11. jula, a revanš je sedam dana kasnije u Beogradu.

"Znamo da je Jurmala 30-ak kilometara udaljena od Rige, prvenstvo im počinje u martu, oni će do naše utakmice odigrati 14-15 utakmica i zbog toga ne smemo da ih potcenimo. Želeo sam da izbegnemo Slovake, priželjkivao sam Maltežane, ali mislim da nismo loše prošli i da smo favoriti na ovoj utakmici. Uvek je bolje kada se revanš igra na našem stadionu, ali učinićemo sve što možemo da već u prvom meču sve rešimo", naveo je Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve