Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.06.2018.

12:44

Atletikov het-trik: Grizman do 2023, stigao Lemar, "vezan" i Ernandes

Fudbaler Atletiko Madrida Antoan Grizman produžio je ugovor sa tim klubom do 2023. godine, nekoliko dana pošto je odbio ponudu Barselone.

Izvor: AK

Autor: AK

Atletikov het-trik: Grizman do 2023, stigao Lemar,
Foto: Getty images

Grizmana su kritikovali navijači Atletika i Barselone, pošto je svoju odluku objavio u jednočasovnom dokumentarcu emitovanom na španskoj televiziji Movistar, preneo je Skaj.

Atletiko se žestoko borio da zadrži Grizmana, koji je prošlog leta gotovo prešao u Mančester junajted.

Grizmanu je ponudjeno nešto više od 20 miliona evra da ostane, ali mu je i obećano ulaganje od više od 100 miliona evra u dovodjenje novih igrača, kako bi se ekipa naredne sezone borila za titule.

Atletiko je produžio ugovor i sa defanzivcem Lukasom Ernandesom, još jednim reprezentativcem Francuske, do 2024. godine.

Istog dana na Vandu Metropolitano stiglo je prvo pojačanje za narednu sezonu, realizovan je transfer novog Francuza u redovima "jorgandžija" Tomasa Lemara iz Monaka za 60 miliona evra.

Nema sumnje, Atletiko će sledeće sezone napasti titule u LaLigi i Ligi šampiona, a videćemo da li će deo moćnog tima Dijega Simeonea biti i neki Srbin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve